Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten voor de tapenade in een blender en maak alles fijn.
Verwarm voor het brood de oven voor op 200 °C. Meng alle ingrediënten voor het brood goed door elkaar. Doe dit in een cakeblik en stop het in de oven. Laat het brood in 20-30 minuten goudbruin worden.
Benodigdheden
Ingrediënten Tapenade
- 2 à 3 teentjes knoflook
- 1,5 eetlepel Parmezaanse kaas
- 6 eetlepels olijfolie
- 1 ui
- 1 pot kappertjes
- 1 pot zongedroogde tomaten
- 2 eetlepels pijnboompitjes
- Olijven
Ingrediënten Brood
- 1 kopje melk
- 2 kopjes bloem
- Zout
- 250 gram geraspte kaas
Materialen
- Cakeblik
- Oven
- Mengkom
- Blender of staafmixer
Maak jouw eigen website met JouwWeb