Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten voor de tapenade in een blender en maak alles fijn. 

Verwarm voor het brood de oven voor op  200 °C. Meng alle ingrediënten voor het brood goed door elkaar. Doe dit in een cakeblik en stop het in de oven. Laat het brood in 20-30 minuten goudbruin worden. 

Benodigdheden

Ingrediënten Tapenade

  • 2 à 3 teentjes knoflook
  • 1,5 eetlepel Parmezaanse kaas
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 ui
  • 1 pot kappertjes
  • 1 pot zongedroogde tomaten
  • 2 eetlepels pijnboompitjes
  • Olijven

Ingrediënten Brood

  • 1 kopje melk
  • 2 kopjes bloem
  • Zout
  • 250 gram geraspte kaas

 

Materialen

  • Cakeblik
  • Oven
  • Mengkom
  • Blender of staafmixer

Maak jouw eigen website met JouwWeb