Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed een bakblik met bakpapier.
Snijd het stokbrood in plakken. Besmeer ieder stukje brood met een flinke lepel van de passata en leg ze daarna op het bakpapier. Rooster 8 – 10 minuten in de oven.
Snijd in de tussentijd de tomaten in kleine stukjes en hak de knoflook en blaadjes basilicum fijn.
Meng alles door elkaar in een kom met een scheutje olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Haal de stukjes brood uit de oven, laat iets afkoelen en beleg met het tomatenmengsel. Serveer direct.
Benodigdheden
Ingrediënten (12 stuks)
- Groot rustiek stokbrood
- Pakje tomaten passata
- Romatomaten 4 á 6 stuks
- peper & zout
- olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 2 takjes basilicum (alleen de blaadjes)
Materialen
- Ovenplaat met bakpapier
- Mengkom
Maak jouw eigen website met JouwWeb