Bereidingswijze

Bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd het stokbrood horizontaal doormidden en doe de helften vervolgens nog 1 min. terug in de oven.

 

 

Bestrijk beide helften met smeerkaas  en leg hierop de parmaham en de vijgen. Doe iets honing over de vijgen en dek alles af met mozzarella. Hier kun je eventueel nog gehakte walnoten of pijnboompitten overheen strooien. Stop de stokbroden weer 2-3 min. in de oven/gril, zodat de mozzarelle een beetje is gesmolten.

Snijd de stokbroden in kleine stukjes van ongeveer 5 cm, zodat het kleine hapjes worden. Dit is ook te gebruiken als lunch en dan laat je de stokbroden heel of maak je er grotere stukken van. 

Benodigdheden

Ingrediënten 

  • Stokbrood
  • Vijgen (in 4 partjes)
  • Honing
  • Smeerkaas
  • Parmaham
  • Walnoten of pijnboompitten (eventueel)

 

Materialen

  • Broodmes

Maak jouw eigen website met JouwWeb