Bereidingswijze

Laat de bladerdeegplakjes ontdooien en verwarm de oven voor op 200  °C. 


Bestrijk de lap bladerdeeg met de tomatenpuree. Strooi hierover de fijngehakte verse kruiden (of de gedroogde Italiaanse kruiden). Strooi de et geraspte kaas over de plakken bladerdeeg en dek alles af met een plak ham.

 

Rol de plakken bladerdeeg op (vulling aan de binnenkant), zodat je een grote pizzarol hebt. Snijd deze rol in plakjes van ongeveer 1 cm dik. 

Leg de pizzarondjes op een bakplaat met bakpapier en zet de rondjes ongeveer 15 min. in de oven.

 

Tip!

Je kunt natuurlijk ook de volgende pizzatoppings proberen:

  • Champignons
  • Salami
  • Tonijn
  • Uien
  • Paprika
  • Mozzarella

Snijd alles heel erg klein!

Benodigdheden

Ingrediënten

  • Bladerdeeg
  • Blikje tomatenpuree
  • Verse kruiden: tijm, basilicum (of gedroogde Italiaanse kruiden)
  • Ham
  • Geraspte kaas

 

Materialen

  • Scherp mes
  • Bakplaat met bakpapier