Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 195 °C.
Boen de champignons schoon en haal de stelen er uit. Snipper de ui en de champignonstelen fijn, verhit de olijfolie in een pannetje en bak 2 minuten aan en breng op smaak met peper. Schep als het vocht grotendeels verdampt is het mengsel uit het pannetje in een kom. Rooster de pijnboompitten in een pannetje in ongeveer 2 minuten bruin. Voeg de pesto, kaas en pijnboompitten toe aan het kommetje met de champignonstelen en roer goed door. Schep in elke champignon een schep van het mengsel en zet ze op de plaat of het rooster 13 minuten in de oven.
Benodigdheden
Ingrediënten (12 stuks)
- 12 (grote) kastanjechampignons
- 1/4 rode ui
- 2 grote el groene pesto
- 1 á 2 el geraspte kaas
- peper
- olijfolie
- 3 el pijnboompitten
Materialen
- Ovenplaat of rooster
- Koekenpan
- Mengkom
Maak jouw eigen website met JouwWeb